Lysandrides

Φίλες και φίλοι,

Στις προσεχείς εκλογές διεκδικώ μία από τις κοινοβουλευτικές έδρες στην επαρχία Αμμοχώστου. Μια επαρχία που περιμένει περισσότερα από τη νέα γενιά της. Αφουγκράζομαι τα προβλήματα και τις ανησυχίες των συμπολιτών μου και προτίθεμαι να διεκδικήσω λύσεις διαχρονικές και αποτελεσματικές.

Με υπευθυνότητα, αξιοκρατία, διαφάνεια και ίση μεταχείριση.

Ανήκω στην ομάδα εκείνη των νέων των οποίων η δράση και η εμπειρογνωμοσύνη καταδεικνύουν σταθερότητα λόγου θέσεων και πράξεων. Έγνοια μου ο προσφυγικός κόσμος που είναι διασκορπισμένος σε ολόκληρη την Κύπρο με τον άσβεστο πόθο της επιστροφής να το συνοδεύει. Με θαυμασμό στους κατοίκους της ελεύθερης περιοχής που αντιστέκονται στις διαδοχικές κρίσεις και ελπίζουν στην σύντομη ανάκαμψη του τουρισμού και της γεωργίας.

Απευθύνομαι σε εσάς έντιμα και ειλικρινά,

Με φάρο τη θυσία του ήρωα της ΕΟΚΑ, παππού μου Θεοδόση Χατζηθεοδοσίου από τους Στύλλους θεωρώ χρέος μου να είμαι συνεχιστής του αγώνα του για μια ελεύθερη Κύπρο. Διεκδικώ την εκλογή μου στη νέα Βουλή, με στόχο να βοηθήσω στον τερματισμό του συνεχιζόμενου σφετερισμού της Αμμοχώστου και στην προώθηση των προσφυγικών ζητημάτων που παραμένουν ανοικτά.

Είμαι στην κρίση σας με κατανόηση σε κάθε παράπονο, οργή, πίκρα ή απογοήτευση. Εκτίμηση στο παιδί, τη μάνα, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον επιχειρηματία με σεβασμό στη διαφορετικότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Με μάθημα το παρελθόν και εμποτίζοντας το παρόν με νέες ιδέες και προσεγγίσεις, προσβλέπω στην εφαρμογή καινοτόμων λύσεων που θα δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες για τη στήριξη της μεσαίας τάξης και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Γιατί στα δύσκολα, μετρούν οι πράξεις. 

Έχοντας εφόδια τη μακρά εμπειρία από τη μέχρι τώρα συμβολή μου στα κοινά και την πολιτική, ζητώ τη ψήφο σας. Λιγότερα λόγια περισσότερες πράξεις και ουσία, έντιμα και ειλικρινά να συμπορευθούμε βάζοντας τη δυναμική σφραγίδα στην ευημερία που αξίζουμε.